Ga naar de inhoud
Home » Voor veehouders

Voor veehouders

Aanmelden voor een adviesbezoek

Wil je informatie over het aanpassen van hekwerken om deze wolfwerend te maken? Of wil je dat Wolf Fencing Zuid Nederland bij je op bezoek komt om mee te kijken hoe jouw afrastering wolfwerend gemaakt kan worden? Meld je dan aan via deze link als deelnemer en doe een aanvraag voor een adviesbezoek. We komen dan graag bij je langs om advies te geven met welke maatregelen een afrastering wolfwerend gemaakt kan worden.

Subsidies

Het werkingsgebied van Wolf Fencing Zuid Nederland is gelegen in de provincies Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. In deze drie provincies zijn de subsidiemogelijkheden verschillend voor preventieve maatregelen. De maatregelen voor de Provincie Noord-Brabant staan hier vermeld; die voor de provincie Limburg is hier te vinden. Die voor de provincie Zeeland worden momenteel opgesteld. In het deel Subsidies wordt dit verder uitgewerkt.

Technische informatie

Bekijk hier de technische informatie die BIJ12 en onze zusterorganisatie Wolf Fencing Team Belgium heeft samengesteld. Ook hun pagina met verschillende types afrasteringen en de valkuilen bij het wolfwerend maken van de afrastering, bevelen we aan te bekijken. In het deel Technische informatie wordt dit verder uitgewerkt